Personvernerklæring

Ikrafttredelsesdato: 31. desember 2018

SubRosa Cyber Solutions ("oss", "vi" eller "vår") opererer https://www.subrosacyber.com (heretter referert til som "tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene. Denne personvernerklæringen administreres av Generator for personvernregler.

Vi bruker dataene dine til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har begrepene som brukes i denne personvernerklæringen samme betydning som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra https://www.subrosacyber.com

Definisjoner

  • Service

    Tjenesten er https://www.subrosacyber.com drevet av SubRosa Cyber Solutions

  • Personlig informasjon

    Personopplysninger betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra disse og annen informasjon enten i vår besittelse eller sannsynligvis vil komme i vår besittelse).

  • Bruksdata

    Bruksdata er data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

  • Informasjonskapsler

    Informasjonskapsler er små filer som lagres på enheten din (datamaskin eller mobilenhet).

Informasjonsinnsamling og bruk

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for ulike formål for å tilby og forbedre tjenesten vår til deg.

Datatyper som samles inn

Personlig informasjon

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("personopplysninger"). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, stat, provins, postnummer, by
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Bruksdata

Vi kan også samle inn informasjon om hvordan tjenesten er tilgjengelig og brukt ("bruksdata"). Disse bruksdataene kan inkludere informasjon som datamaskinens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten vår du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Data for sporing og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår, og vi har viss informasjon. Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten din. Andre sporingsteknologier brukes også som beacons, tagger og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere tjenesten vår. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår. Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

  • Øktinformasjonskapsler. Vi bruker sesjonsinformasjonskapsler for å drive tjenesten vår.
  • Preferanseinformasjonskapsler. Vi bruker preferanseinformasjonskapsler for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
  • Sikkerhetsinformasjonskapsler. Vi bruker sikkerhetsinformasjonskapsler for sikkerhetsformål.

Bruk av data

SubRosa Cyber Solutions bruker de innsamlede dataene til ulike formål:

  • For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår
  • For å varsle deg om endringer i tjenesten vår
  • For å la deg delta i interaktive funksjoner i tjenesten vår når du velger å gjøre det
  • For å gi kundestøtte
  • For å samle analyser eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten vår
  • For å overvåke bruken av tjenesten vår
  • For å oppdage, forhindre og løse tekniske problemer

Overføring av data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan avvike fra de i din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor og velger å gi oss informasjon, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til og behandler dem der.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til den overføringen.

SubRosa Cyber Solutions vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personopplysninger vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Utlevering av data

Lovlige krav

SubRosa Cyber Solutions kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at slik handling er nødvendig for å:

  • For å overholde en juridisk forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til SubRosa Cyber Solutions
  • For å forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot juridisk ansvar

Sikkerhet for data

Sikkerheten til dine data er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsselskaper og enkeltpersoner for å tilrettelegge for tjenesten vår ("tjenesteleverandører"), levere tjenesten på våre vegne, utføre tjenesterelaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes. Disse tredjepartene har kun tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke dem til andre formål.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

  • Google Analytics

    Google Analytics er en nettanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedtrafikk. Google bruker dataene som samles inn til å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene til sitt eget annonsenettverk.

    Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out nettlesertillegget. Tillegget forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

    For mer informasjon om personvernpraksisen til Google, besøk Googles nettside for personvern og vilkår: https://policies.google.com/privacy

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 18 år ("Barn").

Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra noen under 18 år. Hvis du er forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden. Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår før endringen trer i kraft og oppdaterer "ikrafttredelsesdatoen" øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å lese denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen trer i kraft når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss:

  • På e-post: [email protected]

  • Med post: 118 W Streetsboro St, Ste 215 Hudson, OH, 44236, USA

Kontakt oss

Send inn en RFP

Om

Blogg

Kundestøtte